Idag vill jag krama Åsa och säga förlåt!

Tack Josh för att du pekade mig hit.

Jag har tillhört dem som kritiserat Åsa Jinder för hennes utbrott och desutom ironiserat över hennes sätt att hantera situationen.

Jag hoppas och tror med tanke på hennes inlägg idag att Åsa är stor nog att stryka ett streck över det och gå vidare. Men jag vill i alla fall be om ursäkt.

Vad fildelningsdebatten behöver är kloka moderata människor som vågar sig ut i ingenmansland för att samtala. Skyttegravskriget är ingen betjänt av! Den kloke mannen Josh igen:

>Det slog mig för övrigt att en anledning till att skyttegravskrig är så svåra att avsluta är att förhandlingsbordet alltid står mitt på slagfältet, i ingenmansland. Så väl där sitter man inte bara i fiendens skottlinje, utan även i sina vänners, som en ständig påminnelse att för stora eftergifter omedelbums innebär nackskott. Inte helt kreativa förutsättningar kanske…

UPPDATERING: Kjellberg kommenterar också.

UPPDATERING 2: Jag skickade blommor till Åsa istället för en kram.

Förlåt mig Åsa Jinder

När jag kollade på statistiken för bloggen och gladde mig åt alla läsare som mitt inlägg om föraktarna hade dragit till sig, så upptäckte jag något tråkigt. Läsare av min blogg följde tydligen länken till Åsa Jinders blogg. Och inte bara några utan över 100 personer klickade på länken till inlägget jag citerade.

Länken fungerar inte längre sen några timmar. När jag upptäckte det kollade jag naturligtvis att Åsa Jinders blogg inte låg nere. Där upptäckte jag att en massa människor skrivit elaka kommentarer under dagen idag. Jag antar att det är därför Åsa tog bort det inlägg jag länkade till.

Så nu vill jag be om ursäkt. Förlåt om det var jag som skickade en massa elaka pirater till din blogg Åsa. Jag insåg inte att det skulle bli följden av att jag länkade till dig.