I soffan kan ingen höra dig skrika

Igår hade Piratpartiet EU-valupptakt. I kampanjmaterialet används sloganen ”I soffan kan ingen höra dig skrika”. I kväll ska jag fota mig själv skrikande hemma i soffan så jag kan byta ut Skriet i bilden nedan.

Skriet eller i soffan kan ingen höra dig skrika.

Vill du göra en egen soffskrikande bild så utgå från den nedan och klistra in dig själv istället för den vita rutan.

I soffan ...

Om någon som kan med programmering har lust att bygga en hemsida eller app där man kan ta en bild och ladda upp den och automatiskt få den instoppad i den vita rutan, så vore det inte någon dum idé. Är du sugen på att prova, hör av dig till mig så kan du få de grafiska element du behöver.

 

Ett svar på ”I soffan kan ingen höra dig skrika”

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.