Piratpartiet säljer med sex?

För några dagar sen skrev Niklas Dougherty (tidigare känd som Blogge Bloggelito) om att kristdemokratern säljer med sex. Han funderade då över möjligheten för Piratpartiet på detta område:

Därmed inte sagt att inte också piratpartiet borde ta sig en titt på the babe theory of political movement och ragga fram några särdeles bildsköna piratbabes att använda i spurten av valrörelsen.

Idag såg jag en tweet där han bad om piratprylar. Jag frågade om jag kunde hjälpa till. Sammanfattningsvis kom vi överens om att jag skulle fixa piratkläder så skulle han stå för brudarna och fotograferandet. (En rimlig deal, han har både en bättre kamera och bättre tillgång på snygga brudar än jag.)

Nu är ballonger, kepsar, paraplyer, tröjor med mera på väg till Malmö. Niklas lovade en massa fina CC BY-licencierade bilder i högupplösning för os att använda i kampanjande eller på våra bloggar. Han lovade också att tjejerna skulle behålla tröjorna på.

Det ska bli spännande att se resultatet.

Om ni vill hjälpa till med det 900 kronor stora hål i plånboken som piratprylarna till Niklas grävde så hör av för kontonummer.

11 svar på ”Piratpartiet säljer med sex?”

 1. Åhh härligt! Han kan ju få ta bilder vi tar oss ner till Skåne med båten!  😀 båtporr ftw 🙂 (dvs fina bilder på båten)

 2. Jag förstår inte hur någon kan tycka att det här är en bra idé alls.

  Kör på bara, gubbs, om ni är fler än två. Gör säkert under för piratpartiets rykte. Hamnar kategorin ”snygga brudar” på den officiella hemsidan får jag tyvärr byta parti.

 3. Chill out, mims. Det är inte som du tror. (För övrigt har jag inte alls lovat något om att tröjorna ska vara på… men heller inte motsatsen…)

 4. Tja. Blogges post var ju klart mer upplysande än den här.

  Om ni är ute efter att dra in röster åt pp, hur tror ni babe-bilderna ses efter att den här texten slagits upp i Aftonbladet? Åh, artikeln kan kompletteras med lite snack med ”Fick inte inte vara på bild för PIRATPARTIET – Var för FUL”-tjejerna.

  Om idén är att ändra bilden av pp som ett parti av manliga hormonstinna nördar.. öööh… hand för panna!

   

 5. @mims – Vilken post av Blogge talar du om? Avsikten med den här posten var inte att vara upplysande. Jag vet inte ens exakt vad Niklas (Blogge) har tänkt sig att göra med grejerna jag skickade. Avsikten med den här posten var att hitta någon som ville hjälpa till att betala rekvisitan till en fotografering.

  Vad gäller användning av bilderna och om det är en bra idé så är det väl bättre att vänta tills det finns bilder att titta på än att dissa idén innan vi ens vet vad Niklas tänkt sig. Blir bilderna något som partiet inte kan stå för eller som är dålig reklam, så är det ju bara att låta bli att använda dem.

  (Det är möjligt att detta inte gäller dig mims.) Överhuvudtaget så börjar jag bli trött på alla som sitter vid sargen och berättar för oss som försöker göra något vad och hur vi borde göra, så fort någon försöker hitta på någonting. Om vi skulle lyda alla som säger det där kan du inte göra för det gillar inte jag, då lämnar jag partiet, skulle vi vara fullständigt bakbundna. Det ska erkännas att det tär på engagemanget.

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.