Martin Mobergs text återfunnen

Martin Moberg berättar i en kommentar på Livbåten och på sin egen blogg att det var datastrul som orsakade det försvunna inlägget som jag efterlyste i morse.

Martin använder min skärmdump för att rekonstruera inlägget.

Det har rört upp riktigt stora känslostormar efter att jag igår kväll publicerat ett inlägg om Erik Laaksos inlägg om att han stödjer Piratpartiet; tyvärr hade jag inte gjort en länkning korrekt med mera. Det är misstag som jag tar till mig och ämnar inte göra om dem; nedan återfinns det inlägg som försvann för mig (jag plockade således inte bort det med flit) Tack för skärmdumpen, Göran 🙂

Jag beklagar verkligen Martins missöde och är glad att jag kunde vara till hjälp. Bättre än en skärmdump är naturligtvis orginaltexten som jag fiskat upp ur RSS:en. Därför publicerar jag den också.

Om man kallar sig socialdemokrat; varför då propagera för ett annat parti?

från Martin Mobergs blogg av Martin Moberg
Jag är av den bestämda uppfattningen, säger man sig vara socialdemokrat och står för de värderingarna; då ska man inte propagera för att folk ska lägga sin röst på Piratpartiet om 60 dagar. Claes Krantz skriver följande om Erik Laaksos helprilliga tilltag (utdrag):

Man häpnar lite över att någon som säger sig vara socialdemokrat och har en position som en av de mest inflytelserika bloggarna i Sverige nu använder den för att propagera för piratpartiet i valet 2010. Har Laakso inte fattat att valet 2010 bestäms av några 100.00 röster fram eller tillbaka. Vill han att PP ett parti som sagt de lika gärna kan rösta med Fredrik Reinfeldt och alliansen som de rödgröna beroende på vad de får ut och som klart sagt att de inte kommer att ta ställning i frågor utanför deras kärnområden ska bli det avgörande vågmästare i riksdagen de nästa 4 åren?

Jag ställer samma fråga som i rubriken; om man kallar sig socialdemokrat (som Erik Laakso gör) varför då propagera för ett annat parti i valet den 19 september??

Relaterat: Peter Andersson om spelar sociala medier någon roll, fler blogginlägg på netroots, rödgrön.se vår samarbetsblogg, politometern, bloggar.se

2 svar på ”Martin Mobergs text återfunnen”

  1. Kallat sig socialdemokrat har Erik Laakso alltid gjort. De riktiga värderingarna har han aldrig haft, den lille liberalen (orkar inte ens kalla honom smygliberal). Synd att han inte är ensam om det i det partiet.

  2. @Nicklas – Jag är glad att jag tillhör ett parti där inte folk säger åt mig att jag inte får kalla mig piratpartist så länge jag inte gör något som motiverar uteslutning.

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.