Jag erkänner – jag har sexchattat

Krav på laglydnad och politiska konsekvenser av att inte leva som man lär i alla ära … men ministrars eventuella sexchattande får väl ändå anses vara en privatsak?

Om jag till äventyrs någon gång blir heltidspolitiker, vilket jag betvivlar, så kan vi ta det ”on the record” med en gång. Jag har sexchattat med både kända och okända människor i alla möjliga bemärkelser av de två orden.

Kan vi släppa den här snask-moralistiska vinkeln på den här storyn nu. Det är ovärdigt! Vad är nästa steg – en offentlig sexvaneundersökning av alla i regeringen, alla riksdagsledamöter, alla riksdagskandidater … Vart ska det sluta?

Politiker är också människor.

10 svar på ”Jag erkänner – jag har sexchattat”

 1. Lyllo! Jag har minsann aldrig chattat med okända. Förresten hade det ju varit roligare och mer lösnummervänligt om det stått att Littorin sexchattat med kändisar. Det får de tänka på nästa gång.

 2. Fast du missade hela poängen. Ingen har moraliserat honom för sex-chattet. Det är dessutom helt lagligt. Littorin får för min del chatta bäst han vill.

  Däremot får han inte köpa sex. Det av den enkla anledningen att sexköp är olagligt i Sverige. Må hända att Littorin inte gillar just den lagen. Men trots detta är han illa tvungen att följa lagar precis som vi alla andra. Eftersom Littorin representerar ett part vars politik går ut på att straffa hårt den här sortens beteende då anser jag att det inte fanns något utrymme för AB eller annan media att strunta i att rapportera detta.

  Ett offentligt rosa kuvert var det enda rätta.

 3. @Stig
  Jag tror att du missade poängen. Expressens braskande löpsedel igår var just ”Sven-Otto sexchattade med okända kvinnor!!” Som om det vore något hemskt.

  Nog för att kvällspesten är vidriga slemproppar, men det där var skrattretande billigt till och med för dem.

 4. Hade vi nu bara haft datalagringsdirektivet på plats så kunde polisen snabbt och enkelt redogöra för vem SOL nuppat med. Vidare kunde vi utifrån hur länge hans mobiltelefon stannat på samma plats fått reda på om han gillar förspel, eller nöjer sig med 4 sekunder. Vad väntar politikerna på? Bilan faller inte av sig själv. Ge oss datalagringsdirektiv. Det blir smaskiga rubriker.

   

  Skulle närmast tro att SOL sitter på kammaren och tänker: Jävla tur att vi inte infört det än.

 5. Jag hade helt missat sex-chatt vinkeln av storyn, så värdelöst. Fast få bryr sig väl om den delen, det är ju brottet folk är intresserade av.

 6. Jag tror att Aftonbladet hittils bara sett toppen av ett isberg eftersom Snusk-Otto försvann som en sjukskrivning. Nu gömmer han sej för att se vad mer som flyter upp till ytan. Vi ska inte ha några fler ministrar som bryter mot lagar till höger och vänster. På olika chattforum har det varit känt sedan 2007 att Sven Otto är sexmissbrukare.

 7. Vilket brott pratar ni om att han skall ha begått, mig veterligen är han inte fälld än mindre åtalad för något, dvs han är oskyldig. Att en anonym kvinna i aftonlögnen säger så gör honom inte fälld annat än i Asks ögon.

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.