Integration eller integritet?

Man kan förledas att tro att vi befinner oss i en motsatts till situationen med pest eller kolera. Att vi mellan två goda ting är tvungna att välja det ena. Att vi måste välja om vi vill kämpa för den personliga integriteten eller om vi vill kämpa mot integrationsmotståndarna. De som vill lösa våra bekymmer med att på ett människovärdigt sätt ta emot de som kommer hit från andra delar av världen genom att stoppa dem vid gränsen eller till och med kasta ut dem.

Men man kan föra den goda kampen på flera ställen samtidigt.

Vi inom piratpartiet kämpar för människorätt på alla områden. För oss är det lika självklart att människor inte ska särbehandlas på grund av ursprung, sexualitet, kön etc som att de inte ska få sin personliga integritet kränkt.

Därför var det så skönt att se Sammy Nordströms svar till två ungdomar som undrade över vår syn på Sverigedemokraterna.

2 svar på ”Integration eller integritet?”

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.