Mer än 40 timmar på nätet

Via Emma som utnämner det till dagens citat hittar jag denna dumma drapa av psykologen och psykoterapeuten Owe Sandberg:

>– En riktigt nätberoende människa går att känna igen, precis som en knarkare. Antingen är de överviktiga eller undernärda och kutryggiga. De har slutat tillföra kroppen det den behöver.

Jag uppmanar de som inte vill vara anonyma av olika skäl att hjälpa mig att bevisa att han har fel. Skriv ett inlägg med rubriken Mer än 40 timmar på nätet. Berätta hur mycket ni surfar på ett ungefär. Posta en bild. Klart!

Se vad mer än fyrtio timmar på nätet gör med en man. Jag spenderar mellan 50 och 100 timmar i veckan vid min datorskärm.

Göran på café
Göran på café

EDIT: Klokbok kom på samma idé nästan samtidigt.

4 svar på ”Mer än 40 timmar på nätet”

  1. Läste det med i GT tillsammans med ett test med fyrafrågor. Om man svara ja på mer en en av frågorna skulle man kontakta psykolog. Jag fick mer en ett ja vilket alla med en dator jag känner torde med få, varpå jag klassade testet som något sätt att fixa lukrativa kulor till landets psykologer… alltså humbig. 🙂

    Pierre Es senaste blogginlägg.. Valsabotage

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.