Kåta gubbar är alltid onda?!

Jag erkänner, jag är en gubbe! Jag fyllde fyrtio för ett par år sen. Jag är dessutom kåt ibland, som i sugen på sex alltså. Det kan till och med hända, särskilt så här på våren, att jag tittar med lystnad på kvinnor som inte är min fru, yngre kvinnor, unga kvinnor… Jag är en kåt gubbe. Jag erkänner.

Men jag är snäll. Inte ond. Jag är inte värd att buntas ihop i en hög med alla andra av min sort och bussas eller tågtransporteras till närmaste cyklon-B försedda polska lilla by, om ni förstår vad jag menar.

Ibland verkar det som att somliga som är anstuckna av den tvångsfeministiska ideologi som sprider sig genom det svenska politiska, ämbetsmanna och mediaetablissemanget, helt förlorar perspektiven. Förmågan att särskilja en sorts kåt gubbe från en annan upphör. Viljan att utrota våldtäktsmän och pedofiler eller åtminstone spärra in dem på livstid gör att man helt förlorar alla proportioner.

DN har ingen svårighet att visa hur hemska män är. Tvåhundrasjuttioen män ställer sig i led för att sodomisera en stackars oskyldig 18-åring. Eller vänta nu – 271 ensamma män söker kontakt med en yngre kvinna som visat sig intresserad av att bli kontaktad. Viss skillnad, eller hur.

Precis vad är egentligen nyhetsvärdet i att man får hundratals sexuella förslag på en sajt som faktiskt är menad för just sexuella förslag? Man hade kunnat skapa personan ”fatsally 38” och ändå fått en drös förslag, kanske inte 250+ men säkert flera dussin. Det är inte Walraffande, det är vanlig simpel sensationsjournalistik. Fast sex är förstås ett ämne som aldrig sviker i ”riktiga” media, som någon mediapamp kanske skulle uttrycka det.

Oron för våra ungdomar synes onödigt uppskruvad när man läser konkurrenttidningen. Allt som händer på nätet är inte tvång eller lurendrejeri eller utnyttjande. Människor förmår välja och välja bort, stänga av om de inte vill sätta på kan man säga lite skämtsamt. Så när en 18-åring lägger ut ett kontaktsökande inlägg på en community för att söka sexuella partners har väl alla andra rätt att vänta sig att kvinnan ifråga vill ha sex? Frågorna som är kvar att ställa är var, när, hur, hur mycket och med vem?

Men det beror tydligen på perspektivet, eller ideologin. Hur fostras en torsk? undrar Helena Duroj med vänsterbloggen Politik och poesi:

>När DN la upp en fejkad nätkontakt fick den ”ensamma 18-åriga kvinnan” 271 svar på tre timmar. Mestadels av äldre män som vill ha sex. Några av svaren var hövliga förfrågningar, andra rakt på sak: Gillar du hårda tag? Behöver du pengar?
>
>…
>
>Hur kan män, så pass många män som det ändå handlar om, ens komma på tanken att det i deras normala, friska och välanpassade vuxenliv mycket väl kan ingå att ha sex med barn och betala dem för det – att det visserligen är brottsligt men ändå något lustfyllt? Hur har denna föreställning inympats i dem, och hur kan den stoppas?

Hur inympas föreställningen att det är onormalt, osunt och missanpassat att vilja ha sex med yngre kvinnor (även om man inte är högvilt på marknaden) i svenska feminister. Hur blir dom sådana? Och på vilken kurs lär de sig betydelseglidningarna, ändamålsglidningarna och de andra vapnen i arsenalen som förvandlar en 18-årig sexintresserad kvinna som just lämnat en tidigare relation till ett skyddslöst barn.

Blogge kallar det Moralistisk journalistik medan Trollhare belyser något som DN tycks ha missat, att Qruiser, den ena sajten DN använt i sitt Walraffande inte är en sexkontaktsajt, utan en HBTQ-community.

5 svar på ”Kåta gubbar är alltid onda?!”

  1. @Johanna – Förlåt nu slant jag igen. Jag menar ju inte alla feminister, om ma inte hamnade i så dåligt sällskap skulle jag själv kalla mig feminist, nu nöjer jag mig med att vara en liberal humanist medveten om jämställdhetsproblematiken. Vi borde verkligen hjälpas åt att hitta på ett ord för dem jag talar om. De som kapat feministbegreppet och pumpat det fullt med likarts-, antisex- och biologismnonsens.

    Kanske ”könsfiender” skulle funka. De verkar ju inte gilla att vi har kön vare sig i kroppslig eller genusbemärkelse.

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.