Goddag yxskaft!

Man får hoppas att övriga nämndemän i The Pirate Bay rättegången inte snubblar på synapserna när de försöker tänka.

Lennart Westman tycks i alla fall tillhöra begåvningsreserven:

> –Det har gjorts gällande att han varit med i en förening… Föreningen svenska tonsättare, om jag inte minns fel. På hemsidan kan du själv läsa att föreningen har som ändamål att tillvarata sina medlemmars konstnärliga, ekonomiska och sociala intressen. Han är alltså med i en förening som värnar om upphovsrätten. Därför kan han anses vara partisk, uppger rådmannen Tomas Norström, som är rättens ordförande i Pirate Bay-målet, för Nyheter24.

Humorn är dock i hans egen kommentar:

> –Det föreligger väl risk att man åberopar jäv när målet drar i gång, men jag känner mig absolut inte jävig själv. Jag skriver och komponerar förvisso musik, inom konstmusikfacket, men jag håller inte alls på med någon sådan här nedladdning, säger Westman.

Nehej du, då är du så klart inte jävig…

2 svar på ”Goddag yxskaft!”

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.