37+1 kreatörers marknadsstrategi i sammanfattning

Jag hade faktiskt tänkt strunta i att kommentera den senaste fadäsen från Jan Guillou.

Men det kliar i fingrarna och jag kan inte låta bli att skriva i alla fall något. Så jag vill sammanfatta 37 kreatörers syn på marknadsstrategi, som tydligen delas av farbror Jan.

När vägen är ojämn och dina fötter smärtar dig, lär dem en läxa:

+ Ladda dubbelpipig hagelbössa, och osäkra.
+ Rikta mot höger fot.
+ Tryck av.
+ Rikta mot vänster fot.
+ Tryck av… snabbt innan du förlorar balansen eller medvetandet.
+ Sjunk tungt ner i fåtöljen,
+ betrakta yrt de blodiga stumparna som varit dina fötter,
+ klaga högljutt över hur det är dina fötters fel att du inte längre kan gå.

Om din hjärna börjar spöka i ditt elände, och försöka påminna dig om en annan tid när du förstod att det inte är fötternas fel att vägen är ojämn, så gör allt du kan för att bortse från detta. Om den envisas med att påstå att fotmassage kanske hade varit bättre, be den veta hut.

Det är tydligen på modet nu att inte förstå sin samtid, så du befinner dig i gott sällskap.

Men läs för all del inte: Mary, Emma, eller El Rubio, eller för den delen någon annan som inte kliar dig på ryggen. Det skulle ju vara obehagligt att ens komma på tanken att du lemlästat dina fötter helt i onödan.

Jag vill än en gång påminna om BAEN-Free Library, som visar att vissa förläggare faktiskt fattat galoppen. Tror någon på fullaste allvar att deras författare säljer sämre? Jag vet i alla fall att flera av böckerna sålt slut på förlaget inte bara en gång utan flera upplagor.

Ett svar på ”37+1 kreatörers marknadsstrategi i sammanfattning”

  1. En anna skjutvapensliknesle i sammananget är den här; Att tycka att det är extremt dumt att beväpna alla barn med maskingevär för att stoppa pedolifer betyder inte att man är för att vuxna människor ska få ha sex med barn.

    Jag är starkt emot IPRED och en kriminalisering av privat fildening. Jag är starkt för att artister ska kunna leva på att skapa, men vet att det går genom att tänka om.

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.