Camilla lindberg i kylskåpet

Camilla Lindberg ställs i kylan. Uppseendeväckande sa bull.

När hon nu skyfflas från justitieutskottet till kulturutskottet, så kommer hon få det klart mycket svårare att hålla sig ajour med hur FRA-lagen hanteras. Till exempel att kontrollera hur de femton punkter som satts upp för att förändra FRA-lagen genomförs.

När mikrofonen hamnar under nosen på folkpartiledningen kommer vi säkert få höra intressanta förklaringar. Att det beror på hennes liberala samvete råder det dock ingen tvekan om — spindoktorer till trots.

Jag önskar att jag kunde säga mig vara förvånad, men så mycket förtroende har jag inte kvar för alliansregeringens nuvarande partiledningar. Jag får säga som Mary: ”Men folkpartiet då!”

4 svar på ”Camilla lindberg i kylskåpet”

 1. Tyvärr väntar jag mig inte mer numera, inte sen Leijonborg började använda batongpopulism för att frisera till vikande röstsiffror.

  Man hittar några av de mest uttalade liberalerna i folkpartiet, men folkpartiet själv blir allt mindre liberalt.

  Det tyckt inte längre finnas något liberalt riksdagsparti att rösta på.

 2. Just för att folkpartiet haft en så ärofull historia betr försvaret av integriteten etc så förväntar vi oss mera av fp än av andra partier.
  Därör blir det så bittert att just fp sviker. Att historien är bara historia nu.
  Att de inte är ett dugg bättre än andra.

  Goda (social-)liberaler finns, men inte på framträdande plats i fp. Många har lämnat fp, andra lider i mer el mindre tysthet.

  Det borde vara straffbart att förskingra ett partis ideologi som skett inom fp.

 3. En gång i tiden var folkpartiet en garant för individen gentemot samhällsmaskineriet.

  Nuvarande partiledning tycks anse att den inställningen var pubertal, eller något. Klart är i alla fall att folkpartiet, om de inte vill undvika missvisande innehållsförteckning, bör droppa påhänget ”liberalerna” från partinamnet.

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.