Creeper, join the backlash!

Den senaste lilla sexskandalen, beror helt och hållet på en söt liten bild…


Creeper

Genom denna bild kan gnuheter kontrollera om någon från stat eller myndigheter besöker din sajt. Dessa besök loggas med information om varifrån besöket skedde och vad som besöket — elektroniska fotavtryck med andra ord. Vanliga besökande privatpersoner loggas däremot inte alls, så övervakningen är riktad.

För mig är det en oändlig ironi att infoga bilden på min sida, och därmed vara med och övervaka hela det etablisemang som anser att de har rätt att övervaka oss.

Kanske är detta det enda sätt som man kan få våra okunniga beslutsfattare att verkligen förstå? När de själva känner oro för att ha någon tittande över axeln, när de själva börjar censurera sitt eget beteende — kanske de då förstår åtminstone en del av problemets vidd och djup?

Var med du också, klicka på bilden ovan och följ instruktionerna.

Intressant? Andra bloggar om: , , , , ,

3 svar på ”Creeper, join the backlash!”

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.