Tack för bidragen

Det har varit ganska tydligt några dagar att nödropet om bidrag och annan hjälp gått ner på tomgång. Det sista bidraget som kom in dök upp sista dagen i Augusti, vilket nu är mer än en vecka sedan.

Jag kan inte längre motivera att ha ett nödrop klistrat som topp-post på bloggen, vid någon punkt är det dags att plocka ner den och gå vidare. Jag hade faktiskt gärna kramat några tusenlappar till ur nödropet (no kidding 😀 ), eftersom jag inte nådde hela vägen till de hundra K som jag satt som någon form av slutpunkt. Men jag nådde det viktigaste delmålet, att få in mer än de sjuttiotusen som var akuta. Totalt landade kampanjen på ungefär sjuttiosextusen kronor, vilket var långt mer än jag vågat hoppas på.

Nästan sextiofyra av de sjuttiosextusen kronorna kom från en enda okänd välgörare, medan vänner, bekanta och anonyma välgörare i övrigt lyckades mata in de sista tolv. Jag har nu betalat en drös privata skulder, några helt och andra delvis, vilket lugnat nerverna betydligt. Mobilen är fortfarande skit, men det kan vänta. Ritplattan sjunger på sista versen, men den får hålla en stund till. Datorfrågan är löst på ett sätt som inte är precis vad jag ville, men som är långt bättre än jag fruktade.

Här är hela listan på alla gåvor ni satte in, med ett stort tillhörade tack och stora kramar.

Fortsätt läsa ”Tack för bidragen”