FRA-leken

Ett initiativ av Jonathan Rieder Lundkvist hittat hos Emil Isberg.

>Nu ska vi leka en fin liten lek som heter FRA-Leken. Den går ut på att en bloggare skriver något genant och sedan ska alla andra som läser detta värdera hurvida detta har någon relevans för Rikets Säkerhet och skall sedan om det inte har det (vilket är troligt) försöka glömma bort den pikanta detaljen.
>
>Om du inte lyckas glömma bort den så har du automatiskt förlorat. Om du läcker uppgiften till någon annan har du också automatiskt förlorat. Glömmer du bort uppgiften kan du med stolta steg gå till Lovön och söka jobb på FRA – om du ens då kommer ihåg att du kan glömma bort en generande sak om någon du känner.

Till FRA:

Jag är en säkerhetsrisk eftersom jag är dömd för ett politiskt brott. Jag har suttit i fängelse för min övertygelse. I och för sig bara för totalvägran, men i alla fall.

Jag är en flirtig jävel som alltför lätt (trots att jag är gift sen 21 år) hamnar i samtal fulla av antydningar med kvinnliga kompisar.

Jag har en psykiatrisk diagnos som både är min största styrka och min största svaghet. Jag är bi-polär vilket innebär att jag kan vara lite för energirik ibland och i perioder är fantastisk på att härma valfri grönsak.

Jag tittar nog lite för mycket på porr, fast det gör väl många killar. Däremot är det kanske lite mer intressant att jag är en publicerad sexnovellist, fast på vilken sexnovellsida ni hittar mina alster tänker jag inte berätta.