Piratpartiet säljer med sex?

För några dagar sen skrev Niklas Dougherty (tidigare känd som Blogge Bloggelito) om att kristdemokratern säljer med sex. Han funderade då över möjligheten för Piratpartiet på detta område:

Därmed inte sagt att inte också piratpartiet borde ta sig en titt på the babe theory of political movement och ragga fram några särdeles bildsköna piratbabes att använda i spurten av valrörelsen.

Idag såg jag en tweet där han bad om piratprylar. Jag frågade om jag kunde hjälpa till. Sammanfattningsvis kom vi överens om att jag skulle fixa piratkläder så skulle han stå för brudarna och fotograferandet. (En rimlig deal, han har både en bättre kamera och bättre tillgång på snygga brudar än jag.)

Nu är ballonger, kepsar, paraplyer, tröjor med mera på väg till Malmö. Niklas lovade en massa fina CC BY-licencierade bilder i högupplösning för os att använda i kampanjande eller på våra bloggar. Han lovade också att tjejerna skulle behålla tröjorna på.

Det ska bli spännande att se resultatet.

Om ni vill hjälpa till med det 900 kronor stora hål i plånboken som piratprylarna till Niklas grävde så hör av för kontonummer.