Nu hamnar mitt politiska bloggande här!

Jag har under en tid både varit medarbetare här på Livbåten, och samtidigt haft en egen blogg, som handlar om biologisk och biomedicinsk forskning, de svåra etiska och samhälleliga frågor denna reser, och mina erfarenheter från arbetet som populärvetenskapare och lärarfortbildare i området.

Länge försökte jag därför ha principen att bloggposter som på något sätt hade med skrivande, forskning eller gener att göra hörde till min yrkesmässiga blogg, även om det egentligen handlade om upphovsrätt, en forskningspolitik för Piratpartiet eller integritet kring PKU-registret.

Det fungerade emellertid inte. Dels spreds mitt politiska skrivande på ett oförutsägbart sätt ut över två bloggar. Dels blev min biolog-blogg ett säreget mellanting mellan populärvetenskaplig blogg och kampanjblogg.

Jag har därför tillsammans med Marcus och Göran beslutat att mitt politiska bloggande från och med nu kommer att ske här på Livbåten. Det ska bli både roligt och skönt!

4 svar på ”Nu hamnar mitt politiska bloggande här!”

  1. Det finns en ikon i vektygsfältet på kommentarsrutan där det står ”HTML” (längst till höger i ikonraden). Vill man skriva kod rakt av, så är det i det fönstret man skall göra det… 😉

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.