Ett litet tips till Martin Moberg

Martin,

Jag gav dig två tips i går för hur man hanterar en blogg-beef:

 1. Att man länkar den man angriper …
 2. Att det är olämpligt att lämna sitt modererade kommentarsfält obevakat i timmar efteråt …

Jag glömde det viktigaste tipset inser jag nu efter att ha besökt din sida igen.

Ta aldrig bort ett inlägg du har skrivit om du ångrar dig!

Internet glömmer aldrig!

Med vänlig hälsning

/Göran Widham

För er som inte följt själva diskussionen så skrev Martin Moberg ett inlägg om vikten av partilojalitet efter det att Erik Laakso gått ut och visat sympatier för Piratpartiet. (Tack till Jocke Jardenberg för tipset om den försvunna sidan.)

16 svar på ”Ett litet tips till Martin Moberg”

 1. Länka gärna den du angriper… 😉
  Jag tittade in på Martin Mobergs blog och kunde inte låta bli att notera att han bara fått/släppt igenom en enda kommentar på de senaste tjugo inläggen.

 2. Svaret på hans fråga är nog: därför att man inte upplever att det socialdemokratiska partiet uppträder socialdemokratiskt.

  Lite som att det inte är så värt att rösta på Folkpartiet om man är liberal.

 3. Hej Göran!

  Tyvärr hade jag inte det bästa flytet med det datatekniska så inlägget gick upp i rök; jag har lagt ned hela dagen på att rekonstruera det. Jag fick helt sonika låna skärmdumpen som du publicerat ovan och inlägget ligger här (http://martinmobergsblogg.blogspot.com/2010/07/borttappat-inlagg-rekonstruerat.html)

  Länken till Laakso finns nu med och kommentarerna ja, jag är inte inne jämt och vill helst inte ha fri kommentering (har testat och det fungerade inte för mycket rasistiska och främlingsfientliga utfall bl a). Jag kommer att vara extra noga med länkandet m m framöver, ha en trevlig dag! 🙂

   

  Mvh // Martin

   

 4. Martin – vad skönt att det bara var ett misstag. Det såg inte bra ut. Beklagar din förstörda dag. Här har du texten om du vill rekonstruera hela inlägget:

  Om man kallar sig socialdemokrat; varför då propagera för ett annat parti?

  Jag är av den bestämda uppfattningen, säger man sig vara socialdemokrat och står för de värderingarna; då ska man inte propagera för att folk ska lägga sin röst på Piratpartiet om 60 dagar. Claes Krantz skriver följande om Erik Laaksos helprilliga tilltag (utdrag):

  Man häpnar lite över att någon som säger sig vara socialdemokrat och har en position som en av de mest inflytelserika bloggarna i Sverige nu använder den för att propagera för piratpartiet i valet 2010. Har Laakso inte fattat att valet 2010 bestäms av några 100.00 röster fram eller tillbaka. Vill han att PP ett parti som sagt de lika gärna kan rösta med Fredrik Reinfeldt och alliansen som de rödgröna beroende på vad de får ut och som klart sagt att de inte kommer att ta ställning i frågor utanför deras kärnområden ska bli det avgörande vågmästare i riksdagen de nästa 4 åren?

  Jag ställer samma fråga som i rubriken; om man kallar sig socialdemokrat (som Erik Laakso gör) varför då propagera för ett annat parti i valet den 19 september??

  Relaterat: Peter Andersson om spelar sociala medier någon roll, fler blogginlägg på netroots, rödgrön.se vår samarbetsblogg, politometern, bloggar.se

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.