Dagens tips: Skruven, Skara Sommarland

När jag var halvvägs ner så försvann världen in i ett moln av vatten som fyllde alla kroppsöppningar. Från det ögonblicket tappade jag orienteringen: upp och ner, vänster och höger, hur långt det var kvar … Allt var bara vatten.

En kort stund senare var färden över i en störtskur av vatten.

När jag skakat vattnet ur ögon och öron tittade jag upp på tre tonåriga killar som imponerat sa:

— Vilket plask, värst idag!

Då blev jag lite stolt.

4 svar på ”Dagens tips: Skruven, Skara Sommarland”

  1. Jepp, hur gammal man än är…är det buskul att bli barn igen. Ungdomarna brukar dra ner brallorna för att det ska gå fortare. Mitt tips är att lägga sig på rygg, trycka upp magen i luften och åka på hälar och skulderblad. Vattnet som strömmar i mitten bromsar inte och man får upp en jäkla fart.
    …en teknik jag utvecklat efter mycket forskande och testande i Aquarado i Bad Krozingen under många år.

      

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.