Det handlar om var man lägger ribban

Stefan Holm – en fantastisk människa vad gäller att fokusera på rätt saker och därigenom prestera på högsta nivå – har ett par viktiga sak att lära alla om vill uppnå något som de brinner för.

För det första vikten av att sätta målet högt. För en höjdhoppare är fokus på att man ska över en viss höjd själva idéen med verksamheten. Självklart hoppar man inte 2.40 om man inte fokuserar på att hoppa mer än 2.40 och tror att det ska gå.

För det andra vikten av att vara hängiven. Stefan Holm slutade med Corn Flakes till frukost för att jaga de där sista hektona på matchvikten och därmed någon extra centimeter i hopphöjd.

Piratpartiet ska in i riksdagen vid valet den 19 september genom att vi vågar tro och satsa på över 4% och genom alla hängivna aktivister. Vill du se exempel på aktivism lägg till följande adress till din RSS-läsare: http://data.piratpartiet.se/Rss/Activism.aspx?OrganizationId=1

Ett svar på ”Det handlar om var man lägger ribban”

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.