Mjau

Det kryllar av historier på nätet, men den här hade jag missat. Jag har tagit mig friheten att översätta, så håll tillgodo.

Hur du ger din katt ett piller

Ebil cat

1.) Ta upp katten och håll den med vänster arm som du skulle hålla en baby. Placera höger pekfinger och tumme på var sida om kattens mun och tryck mjukt medan du håller pillret i höger hand. När katten öppnar munnen, släpp pillret i munnen. Låt katten stänga munnen och svälja.

2.) Ta upp pillret från golvet och katten från under stolen. Håll katten med vänster arm och repetera processen.

3.) Hämta katten från sängkammaren och kasta bort det kladdiga pillret.

4.) Ta ett nytt piller ur förpackningen. Håll katten med vänster arm medan du med vänster hand håller stadigt i baktassarna. Tvinga upp kattens käkar och tryck in pillret långt bak i munnen med höger pekfinger. Håll kattens mun stängd och räkna till tio.

5.) Plocka upp pillret ur guldfiskskålen, och ta ner katten från garderoben. Kalla in maken/makan från trädgården.

6.) Knäböj på golvet med katten fastklämd mellan benen medan du håller både fram och baktassar i ett fast grepp. Ignorera kattens morranden. Låt din partner hålla kattens huvud i ett fast grepp med en hand, medan en linjal pressas in i munnen. Låt pillret glida in längsmed linjalen, och massera intensivt kattens matstrupe framifrån och bakåt.

7.) Ta ner katten från gardinstången, hämta ett nytt piller från paketet. Skriv en lapp att du skall köpa en ny linjal och laga gardinerna. Sopa försiktigt ner de trasiga figurinerna från spiselhällen och lägg dem åt sidan för senare limmning.

8.) Linda in katten i en stor handduk och låt din partner ligga på katten så att endast huvudet sticker fram ur partnerns armhåla. Sätt pillret i änden på ett sugrör. Tvinga upp kattens mun med en penna. Blås pillret genom sugröret in i kattens mun.

9.) Kontrollera på etiketten att pillren inte är farliga för människor. Drick ett glas vatten för att skölja smaken ur munnen. Rengör och lägg bandage på din partners arm och tvätta bort blodet från mattan med kallt vatten och såpa.

10.) Hämta katten från grannens verktygsbod. Hämta ett nytt piller. Placera katten i ett skåp och håll skåpdörren över kattens nacke så att endast huvudet sticker ut. Tvinga upp munnen med en sked. Skjut in pillret med hjälp av ett gummiband.

11.) Hämta en skruvmejsel från garaget och skruva tillbaka skåpdörren på sina gångjärn. Lägg en kall kompress mot kinden och kontrollera datum för senaste stelkrampsspruta. Kasta bort T-shirten och hämta en ny från sovrummet.

12.) Ring brandkåren för att få ner katten från trädet på andra sidan vägen. Be om ursäkt till grannen som kraschade in i staketet när han väjade för att undvika katten. Ta det sista pillret från förpackningen.

13.) Bind ihop kattens fram och baktassar med grovt snöre från trädgården och fäst ihop med bordbenet i vardagsrummet. Leta rätt på dina grova trädgårdshandskar i garaget. Tvinga upp kattens mun med en liten handduk och tvinga in pillret följt av en stor bit rå filé av biff. Håll huvudet vertikalt och häll i katten en kvarts liter vatten för att skölja ner pillret.

14.) Be din partner skjutsa dig till akuten. Sitt stilla och tyst medan doktorn syr ditt finger, din underarm, och tar bort resterna av pillret ur ditt högra öga. Stanna till på vägen hem och beställ ett nytt vardagsrumsbord.

15.) Ring veterinären och be dem komma på hembesök.

3 svar på ”Mjau”

  1. Hahahahaha I love it 😀

    Även om jag faktiskt har en metod som fungerar 😀
    Mosa pillret i sylt gör många. It won’t help. Men hur gör man med kattmalt? Jo, man häller den i pälsen. Alltså gör man samma sak med sylten!
    Katter hatar som bekant att vara kladdiga 😉 Allt en katt får i pälsen kommer att ätas upp. Problem solved 😀

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.