500 bäckar små … glöm dem inte nu när lönen kommit.

Förra helgen skrev jag om Skivad limes initiativ 500 bäckar små. Han uppdaterade när vi häromdagen passerade 50 bäckar på vår väg mot 500. För många har hjälpt till för att här länka till dem. Länkarna finns hos Skivad lime. Det är härligt att se hur många som tagit upp budkavlen genom att sprida budskapet och genom att skänka pengar. Quer på Full Mental Straightjacket försöker vara värst genom att höja ribban.

Men poängen med tanken att vi alla hjälps åt att fylla hålet i vår kampanjbudget är inte vem som ger mest. Poängen är att om alla ger vad de kan, om många går samman och ger litegrann så blir det till slut väldigt mycket. I det här fallet 69500 kronor i skrivande stund. Många bäckar små.

Vän av ordning kanske invänder att 1000 kronor är mycket för många av våra medlemmar. Är det så för någon är det väl bara att göra något annat: ge en mindre summa, ge av din tid eller av dina talanger. Tillsammans är vi starka.

Men de av er piratsympatisörer som har såpass ordnad ekonomi att ni kan avvara en tusenlapp. Passa på nu när lönen kommit. Här finns instruktionerna.

EDIT Nu finns kampanjen på Facebook också. Gå med i Facebookgruppen.