Drottning Gun

Igår vann Farmor Gun välförtjänt Stora Bloggpriset i klassen politik.

Foto Jonathan Rieder Lundkvist
Foto Jonathan Rieder Lundkvist

Långt om länge sällar sig Livbåtsfolket till den långa raden av gratulanter från den politiska delen av den svenska bloggvärlden. Om ni vill veta mer om galan och de andra pristagarna är Emma Opassande ett bra ställe att börja.

Hos Anna Troberg hittar jag att Farmor Gun inte vilar på hanen. Idag skriver hon på Aftonbladet Debatt tillsammans med Mikael Nilsson om svensk export av övervakning till Libyen.

Carl Bildt fick igår ett hederspris för sin blogg Alla dessa dagar. Tänk om han vore lika bra på integritet som han är på att blogga.

2 svar på ”Drottning Gun”

  1. Ja, måtte Gun få leva och ha hälsan pch intellektet igång länge, länge. 
    Vilken klippa!
    Men blir förtvivlad när jag läser en del kommentarer i AB till hennes utmärkta artikel där. Verkar som att sd är snabba att ständigt angripa folk som kämpar för humanitet och integritet.

  2. Jo… – Lars-Erick – Sd-are ”kryllar” det av både här och där, tyvärr tyvärr… 😥  – <A HREF=”http://josefboberg.wordpress.com/2009/05/13/finanskris-eller-dumhetsoptimum/#comment-731″>”vet”</A> <A HREF=”http://www.spiritwarrior.se/lev_i_frihet.htm”><strong>Josef</strong></A> <A HREF=”http://josefboberg.wordpress.com/2008/02/16/wara-lekaminas-i-kott”><strong>B.</strong></A> 😉

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.