Att utmärka sig

Vi på Livbåten har haft några bra veckor.

Under de senaste veckorna har vi lyft på knufflistan som en korsning av en varmluftsballong och en raket. Det är roligt att så många uppmärksammar våra inlägg genom att länka till dem. Det är hedrande att vara i sällskap med andra fantastiska skribenter på knufflistan och andra listor. Vi hoppas och strävar efter att det ska fortsätta.

Under samma period blev vi omnämnda av den stora bloggprisnominerade Farmorgun som hennes favoritblogg i Aftonbladet.

Den här veckan har Marcus skrivit den 900 sagan från Livbåten. Själv har jag skrivit här i snart ett år.

Idag släppte Politometern sin lista över inflytelserika piratbloggar. En lista vi placerar oss som sjua på just nu.

Second opinion figurerar vi som veckans blogg.

Det är roligt att utmärka sig på det här viset. Att alla timmar vid tangentbordet och i olika flöden av text och information inte bara tillfredsställt den rena skrivglädjen och kunskapstörsten. Det är roligt att det också inneburit något viktigt eller värdefullt för andra människor.

Men ännu roligare än dessa virtuella klappar på axeln är det ytterst verkliga erkännande som vi fick till exempel i helgen på Tjejsnack i Linköping. När bloggare och andra människor man själv ser upp till tackar en, eller omnämner en som ”bloggnobelt sällskap” då värmer det något alldeles oerhört.

Tack för att ni läser, kommenterar, länkar och tänker på oss!

Ett svar på “Att utmärka sig”

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.