Tjejsnack på gång

Vi på Livbåten må vara män, men vi anser oss vara i god kontakt med våra kvinnliga sidor. Tack och lov har vi hittat en varsin livskamrat som fungerar tvärtom – två kvinnor som med fog kan sägas ha kontakt med sina manliga sidor.

Därför känner vi oss alldeles extra välkomna till helgens Tjejsnack i Linköping.

Det ska bli utomordentligt spännande att lyssna på några av de framstående kvinnliga piraterna: Gun Svensson, Anna Troberg, Amelia Andersdotter, Marie “Emma Opassande” Andersson och Klara Tovhult.

Favoriter alla fem. Kvinnliga pirater är ju extra spännande den här veckan efter ett primärval där för första gången i svensk partipolitik såvitt vi vet män har fått kvoteras in på en riksdagsvalsedel. Tyvärr missar vi inledningstalaren Renée Frangeur, men det beror på reselogistik, inte på att hon är den enda ickepiraten.

En helg afk med piratpartiet kommer säkert bli en inspirerande och kärleksfull tillställning. Vi varnar däremot för att en viss bloggtorka kan inträda.

Ett svar på ”Tjejsnack på gång”

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.