Mina kandidater

Jag skall följa Göran i spåren och lista några av mina toppkandidater. Jag listar inte allihop, eftersom det inte känns relevant.

Jag funderade faktiskt en stund på att kandidera själv, men ju närmare vi kom deadline desto mer tveksam kände jag mig. Dels trivs jag med den plattform jag har, och dels tror jag att jag gör ett bättre jobb bakom tronen än sittande i den — åtminstone i dagsläget.

Mina extra viktiga kandidater är listade varannan damernas, och sånär som på tätpositionen är det egentligen jämt skägg i ordningen.

Johnny Olsson
: Johnny är mitt självklara förstahandsval. Jag har följt honom sedan ett halvt årtionde känns det som, och antalet gånger jag inte hållit med honom kan fortfarande räknas på fingrarna. Johnny har en skärpa i sin penna och sina ställningstaganden som ofta är nästan magisk. Mer än en gång har han fått mig att skratta så att jag nästan fått magknip, trots att det han skriver om inte sällan är väldigt allvarligt.

Anna Troberg
: Anna borde egentligen vara självskriven. Hon besitter en kombination av lugn, integritet och konstruktiv anda och ödmjukhet vi inte kan vara utan. Problemet med att vara självklar är att det säkert kommer finnas de som inte lägger till henne för att ”det inte behövs”, så den palavern ville jag *inte* göra.

Rick Falkvinge
: Utan monsigneur Falkvinge skulle jag med all sannolikhet inte haft nöjet att välja pp-kandidater. Respekt!

Gun Svensson
: Farmor Gun är en tillgång som är svår att överskatta. Där finns balans, livserfarenhet och ödmjukhet kombinerat med en fantastisk glöd. Hatten av, och hoppas hoppas att jag får se dig i riksdagen.

Olof Bjarnason
: Omedelbart när jag hälsade på Olof AFK, så bestämde jag mig för att han skulle vara med på min lista. Redan innan hade han varit en stark kandidat, men det ersätter inte den intuitiva upplevelsen av att någon är ”helt rätt”.

Det finns fler som betyder mycket, men jag satte gränsen vid fem.

Johnny Olsson

Som Göran redan påpekat så har vi bestämt oss för att stödja Johnny fullt ut. Vi vill lägga våra två strån i kors för att få in honom i riksdagen. Den diskussionen har funnits oss emellan ända sedan vi båda valde att inte kandidera medan Johnny valde att göra det. Vi behöver Joshens slägga i riksdagen, så simpelt är det.

5 svar på ”Mina kandidater”

  1. Slappna inte en enda sekund. Ända in i kaklet gäller!
    (Själv fortsätter jag att efter tid och förmåga vältra stenar, men främst sprida idéer inom SAP).

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.