SJ och min tidsoptimism hindrar mig att blogga

Så jag tipsar om några av dagens favoriter istället

Den här vill jag inte påannonsera det förstör hela effekten.

Barstol är ett av mina favorithangouts när jag bara vill läsa välskrivna inlägg, utan att behöva bli indragen i en diskussion eller ha ambitionen at lära mig något. Men idag skriver Maths ett inlägg som jag önskar att jag skrivit, för en proffsövertygare som jag drömmer om att vara så här övertygande.

En annan av mina favoriter är inslag.se och framföärallt Peter Santesson Wilson. Idag sågar han google-vågen, med en enda bild.

Nu ska jag göra Sth osäkert. Vi ses kanske på piratfikat på Gråmunken.

Ett svar på ”SJ och min tidsoptimism hindrar mig att blogga”

 1. ”… Det socialdemokratiska partiets kamp för att bilda ett parti som skulle leda Sverige ut ur fattigdom och elände har för länge sedan dödats av dagens landsförrädiska patrask. Det borde vara dödsstraff på landsförrädare!

  Det skitiga patrasket har INGENTING med folkets kamp att göra. Det socialdemokratiska parti som bildades och efter mycket möda och kamp, och slutligen genomdrev välfärden i vårt land, har dessa förrädare så gruvligt svikit så att idag återstår det Absolut Ingenting av folkets demokratiska parti … I n g e n t i n g ! …

  … Idag talar sossarna om att ta hit obegränsat med utlänningar, sådana som under socialdemokratins ungdom benämndes svartfötter, sådana som tar våra jobb och förstör landet …

  Vi ska slänga ut ockupanterna från vårt vackra land, samtidigt som kujonerna i Sveriges riksdag kan vänta sig hårda straff för sitt svek …”

  http://demokratbloggen.wordpress.com/

  .-= Demokratbloggens senaste blog ..Agitatorn August Palm =-.

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.