Piratpartiet for Dummies

Hos KAS hittade jag följande som jag bara måste sprida vidare:

>Varje händelse märkt * registreras

>Lite svårt att sova vaknar 3:30 har varit strömavbrott ringer * fröken ur * Sätter mig vi datorn * tittar på aftonbladet * Klickar på vädret * klickar på en annons *, kollar in dagens tv-program *. Kollar om jag har nått meddelande * på telefon. Lyssnar på nyheterna på p1 * via datorn. Kollar in bloggen * på moderaternas hemsida *. Klickar på länken * till min postlåda * läser posten * från min mor * och från mina barn *.

>Uppdaterar hemsidan * (alla som läser * den registreras). Byter till p3 *. Går och sätter på kaffe, saknar socker, klär på mig för att åka till macken. Tar ut bilen ur garaget åker ut på Strandgatan * (nummerplåten fotograferas), kommer ut på E4 * svänger av vid mackmotet * köper bröd och betalar * åker hem *, Tar kaffe och kollar in Microdatorn.se * på datorn * läser en artikel * om ekonomisk brottslighet i EU * klickat på en länk * till en pdffil * om barnafödande * , kommer att tänka på barnbarnen i Gävle, kollar in vädret * i Gävle *.

>Klockan är sju ringer * min son * i Lingbo *, pratar * lite och lägger på * luren. Blir lite nostalgisk och tittar på kort. Sänder i väg * ett kort * för framkallning *. Frun ringer * från sommarstället * med mobilen * vi pratar i 3 minuter * och lägger på *. Frun vill att jag skall köpa lite mat till eftermiddagen. Åker * till ICA * handlar och betalar * åker till banken * tar en broschyr * går tre meter inne i banken sätter mig på en bänk * i två minuter * läser broschyren *, det blir min tur reser mig upp * går till kassan * tar ut 2000 kr * går * ut från banken.

>Sätter mig i bilen och ringer frun *, som är i bärskogen * (platsen man ringer ifrån och till registreras på både mitt och frugans registerkonto), avslutar samtalet *. Åker från banken *, får ett sms * från grabben * som är på badstranden *. Kommer hem slår in portkoden *, tar mig till lägenheten och sätter mig vid datorn * , har en konstig känsla, känner mig förföljd på nått vis. Söker upp ordet förföljsemani * på Google * och somnar i fåtöljen.

>P.s. Nummerplåtarna fotograferas i England, är ännu inte uppbyggt i Sverige, men var så säker på att det kommer.

###Faktalänkar

2 svar på ”Piratpartiet for Dummies”

  1. Att samköra vägtullarna och hastighetskamerorna med Polisens system är ju bara en fråga om databasprogrammering.

  2. jodå, systemen finns ju redan, och lagarna också. (vv fotar, fra analyserar)

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.