Valdagen 2

Nu har jag varit och besökt mina tre vallokaler.

En av dem var öde, men valförrättarna hävdade att ett tiotal personer hade röstat på morgonen.

En av dem hade besök av valnämndens viceordförande. En trevlig prick från moderaterna. Vi diskuterade piratideologi och internets betydelse.

I den tredje, dit jag ska ta barnen senare idag för att visa när jag och min fru röstar, pratade jag en stund med en partiaktiv i ett annat parti. Han var inte lika sympatiskt inställd till Piratpartiet. Han tyckte att den överhängande frågan var att folk har rätt att få betalt för sitt arbete. Och att de vore bättre om folk engagerade sig politiskt i riktiga partier.

(Av hänsyn till alla inblandade ser ni bara mitt fula tryne på bilderna.)

Rösta i EU-valet. EU-politik är också politik. Jag röstar Pirat.