Vilka grupper stödjer du på Facebook?

Mitt första inlägg här från i februari handlade om Facebookgrupper.

>När någon frågar dig om du vill skriva under ett upprop eller stödja en viktig sak på något annat sätt. Hur förhåller du dig då? Jag förhåller mig försiktigt avvaktande. Jag efterlyser mer information och om den inte är omedelbart lättillgänglig, kan de glömma mitt stöd. Jag kollar den information som görs tillgänglig och är det inte uppenbart vem som är avsändare, kan de glömma mitt stöd. Jag kollar vad de står för och är det inte kristallklart vad jag ombeds stödja, kan de glömma mitt stöd. Jag funderar på vad jag själv tycker och om jag inte till hundra procent håller med dem, så, ja ni har gissat rätt, då kan de glömma mitt stöd.

Nu vill jag egentligen bara säga vad var det jag sa.

Men jag kollade min Facebookprofil och insåg att jag måste städa lite framför egen dörr. Nu har jag gått ur alla grupper där jag inte har en personlig relation (afk eller digital) med någon i gruppens kärna. Mina kvarstående gruppmedlemskap:

>Vi som sörjer peter ”punk” andersson , Musik_källarn Revival festival Karlstad 2009, Textival, Ordbajsarklubben aka Bajsbook, Nätverket Svart Måndag – För Integritet, Demokrati och Frihet, NSM – Göteborg, PUNK I VÄRMLAND II 1988-99, Union Carbide Productions, Punk i Värmland, Jag har varit full med någon i den här gruppen, Fuck you I am from Värmland, I ♥ Pelle Carlberg, Ungdomens Hus i Uppsala, Rubensöner, tärningsspelare, MAGASINET Göteborg 1990 -1994, Tullpackhuset, Café Royal – Karlstad, C-I-D, ROSA BANDET, Lek-VM

Jag uppmanar er inte att göra detsamma. Bara att tänka efter på vilken nivå ni vill lägga ert engagemang. När och varför går just du med i en Facebookgrupp?

(Niclas Strandh på DigitalPR och Mary på Minamoderatakarameller har kommenterat Facebookeländet bra tycker jag.)

Ett svar på ”Vilka grupper stödjer du på Facebook?”

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.