Idag vill jag krama Åsa och säga förlåt!

Tack Josh för att du pekade mig hit.

Jag har tillhört dem som kritiserat Åsa Jinder för hennes utbrott och desutom ironiserat över hennes sätt att hantera situationen.

Jag hoppas och tror med tanke på hennes inlägg idag att Åsa är stor nog att stryka ett streck över det och gå vidare. Men jag vill i alla fall be om ursäkt.

Vad fildelningsdebatten behöver är kloka moderata människor som vågar sig ut i ingenmansland för att samtala. Skyttegravskriget är ingen betjänt av! Den kloke mannen Josh igen:

>Det slog mig för övrigt att en anledning till att skyttegravskrig är så svåra att avsluta är att förhandlingsbordet alltid står mitt på slagfältet, i ingenmansland. Så väl där sitter man inte bara i fiendens skottlinje, utan även i sina vänners, som en ständig påminnelse att för stora eftergifter omedelbums innebär nackskott. Inte helt kreativa förutsättningar kanske…

UPPDATERING: Kjellberg kommenterar också.

UPPDATERING 2: Jag skickade blommor till Åsa istället för en kram.

8 svar på ”Idag vill jag krama Åsa och säga förlåt!”

  1. Ha läst Åsas nu också. Väldigt bra inlägg. Skäms för att jag häromdagen letade fel i hennes blogg. För att förhandlingarna skall kunna börja krävs att man stoppar undan vapnen.

  2. Både förvånande och mycket trevligt att läsa om hur hon, som faktiskt framstod som helt omöjlig först, tänkt och tänkt och omvärderat. Naturligtvis kan man förstå hennes och andras oro kring sina inkomster och naturligtvis förtjänar hon inga hot eller liknande påhopp, men hon verkar ändå ha förstått hur invecklat det här är. Jätteskoj, hon steg många steg på min stege och det var skönt eftersom respekten som artist har hon alltid haft, nu återtog hon den även som människa och debattör.

  3. @Josh – Vi lever i en djupt komisk värld styrd av en riktig comedienne till Gud, eller så är allt bara en följd av de fyra elefanternas svårighet att balansera ovanpå sköldpaddan…

  4. Galet. Och nu när du refererat till Discworld inser jag ju vad det är för färg på huset jag bor i. (Uppdaterar en bloggpost nära dig)

    Joshua_Trees senaste blogginlägg.. Selektivitet

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.