Moderat Pirat

Det var en speciell dag igår. Jag läser och läser, domen, nyheter, blogginlägg, medlemssiffror… Jag vet inte om jag någonsin kan komma ikapp. Men när jag gjort det så ska jag tänka och sen ska jag skriva här. Mina åsikter om vad som händer, min tolkning av domen och kanske något om min frustration inför det hela.

Nu nöjer jag mig med att berätta att jag igår gick från piratmoderat till moderat pirat. Det betyder att jag nu lämnat Moderaterna. Att jag är en av de tusental som gick med i piratpartiet igår. Att jag från och med nu helhjärtat kommer engagera mig i att vi (nu kan jag skriva vi) ska ha representation i de församlingar där internets framtid avgörs. Ett första steg var att bli guldpirat, men jag tror att jag har mer att ge än mina pengar.

Jag kommer säkert återkomma till hur jag tänkte. Varför jag tar detta steg. Just nu vill jag bara berätta det.

16 svar på ”Moderat Pirat”

 1. Arrrh.. welcome aboard mate-eeh.. Have an aapple. Stormeee weathers ahead I rek’n.

 2. gillar pirat partiets politik vad gäller internet politik
  någon ensaka fråga jag inte håller med om .men vad jag ser som minus är att de har ingen politik på andra områden
  hade de haft det hade jag nog bytt parti det bästa vore nog ett parti som är som de gamla moderaterna dvs nyliberala dvs frihet i första hand på alla områden

  Anders ljungberg luleå moderats senaste blogginlägg.. bojkotta skivbolagen och filmbolagen genast .så förbannad

 3. @Mary – Stanna du, du behövs där du är och du gör ett bra jobb.

  @Rick – tack som fan!

  @Anders – moderaterna kan behöva behålla några ed hjärtat på rätta stället i piratfrågorna.

  @Bitchslap Barbie, Kristofer, Christoffer, SixDays – Tack, jag känner mig väkommen.

 4. @christoffer: Du menar till partiet där papegojor faktiskt är fåglar snarare än riksdagsledamöt…… ooops, förlåt FRA jag menade inte att uttala mig nedvärderande om vår visa, vördade och rakryggade beslutande församling 😉

 5. Pingback: Göran Widham

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.