Svar utan svar

När man läser Jan Guillous bemötande av Anders Mildners debattinlägg i GT så undrar man inte bara om han överhuvudtaget läste Anders inlägg. Man undrar om Guillou nu har slutat tänka och bara skriver med autopiloten. Ipredmotståndare är lika med äcklig pirat och bör bemötas som den bloggmobb de är.

>Mildners argumentation är typisk för bloggmobben, och hör hemma där ute. Det förvånar mig att man släpper in sådant i riktiga medier.

Anders försöker sträcka ut en hand:

>Jag tror att deras engagemang grundar sig i en ärlig tro att de kan rätta till något som de upplever som fel. Och att de är personer som tycker att man SKA stå upp för sina åsikter, även om de inte är populära. Även om det innebär problem.

Men den handen blir biten av en kolerisk storpotät som tydligen inte kan se respekt ens när den stirrar honom i ögonen.

Stå på dig Anders! Du är värd flera hundra gubbjournalister som numera bara lever på gamla meriter.

Ett svar på ”Svar utan svar”

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.