Sluta DDoS:a för h-e!!!

De ”hackers” som attackerar polis, regering med flera kan sluta NU!

Den enda effekt vi kommer att få är att huvudfrågorna kommer i skymundan bakom alla attacker. Det här är en fråga om integritet, yttrandefrihet, rättsäkerhet och i sista hand demokrati – själva fildelningen och upphovsrätten är faktiskt en sekundär om nog så viktig fråga.

Låt inte Antipiratbyrån, polis, åklagare och den sittande regeringen komma undan huvudfrågan genom att dölja den under lager av nätattacker. Det är kontraproduktivt och kan bara i slutändan leda till hårdare lagstiftning och mer kontroll.

Ge er, och använd den offentliga debatten som medel istället – för att inte tala om er röstsedel.

2 svar på ”Sluta DDoS:a för h-e!!!”

  1. Så är det alltid. När någon retar upp tusentals datoranvändare är det alltid några ljushuven till scriptkiddies som ska ”hacka” någon med ddos.

    Gissa hur ung vänster känner sig när stenkastarhulliganerna dyker upp och gör upplopp av deras demonstration för 47:e gången i ordningen…

    Viktiga är väl att låta bli att bunta ihop hulliganer och sabotörer med seriösa människor. Dementi och avståndstagande är väl det man kan göra för att bromsa att man själv blir ihopbuntad.

    ”suck”

  2. Sant, jag hoppas DDoS-hulliganerna läser och begrundar. Annars spelar de i händerna på de som helst av allt vill ha ett skäl att slippa bemöta sakfrågorna.

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.