Och månadens dumstrut går till…

Och månadens dumstrut går till… [Nicklas på LO-bloggen](http://blogg.lo.se/b2e/blogs/index.php?blog=12), som i ett svagt ögonblick gör en freudiansk felsägning som visar mer om hans människosyn än vad till och med han själv kanske förstår…

Eller vad sägs om:

> Folkpartiets valarbetare har bestått av runt tio medelålders till gamla etniskt svenska män och två – tre kvinnor (varav en snokade runt i vårt tält flera gånger under dagen. Partibyte på gång???) Rent patetiskt blev det när de rullade in en gubbe i rullstol samt en dvärg. Jodå det är sant. Det var som att de ville säga: Kolla här, vi har också några minoriteter!!!
>
> Så vilka är det som är Folkets Parti egentligen?

Behöver jag säga att det är bortredigerat? ”Dvärgen” som Nicklas tolkade som minoritetsalibi [surnade till rejält](http://www.newsdesk.se/view_pressrelease.php?id=95629):

> –Det känns kränkande att bli presenterad som en någon som om jag inte kunde tänka själv, utan har blivit släpad till Hammarkullen, säger Stein Ramstad.
Varför skulle inte även de som sitter i rullstol få engagera sig politiskt fortsätter Stein Ramstad.
>
> – Om LO tror att jag är folkpartiets dvärg-alibi, då får de tänka om, säger Stein Ramstad. Jag utmanar Nicklas Eriksson på debatt om situationen för funktionshindrade, så får vi se vem som är patetisk, säger Stein Ramstad.
>
> – Jag kräver en ursäkt av Nicklas Eriksson. Vi kan inte acceptera detta beteende från LO och fackföreningsrörelsen. För alla ska väl med, eller?

Kort kanske han är Stein Ramstad, men kort i rocken är han sannerligen inte!

Dumheterna är bortredigerade, men jag kunde inte låta bli att gotta mig lite i dumheterna och sparade en [skärmdump från](/wp-content/media/LONickeklavertramp.gif) [Googlecachen](http://72.14.207.104/search?q=cache:PA5M3UfUglcJ:blogg.lo.se/+&hl=sv&gl=se&ct=clnk&cd=1)

Tack till [Sänd mina rötter regn](http://www.katallaxi.se/2006/05/29/oops-9/), [Bloggen Bent](http://bloggenbent.wordpress.com/2006/05/29/folkpartiets-dvarg-alibi-enligt-lo/) och [Subjektiv](http://word.subjektiv.se/index.php?p=515) för att de var vakna.

Ett svar på ”Och månadens dumstrut går till…”

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.